Noutăți

NumeArticol
DataArticol

A venit din nou toamna și, odată cu ea, evenimentele specifice sezonului: a început anul școlar, au revenit studenții, s-au terminat concediile, orașul se aglomerează din nou.

Pentru mulți dintre noi, toamna reîncep și evenimentele festive: zile onomastice, zile de naștere, sărbători și aniversări diverse. Chiar dacă anul acesta petrecerile cu un număr mare de invitați nu sunt nici recomandate, nici permise, nu înseamnă că nu putem să ne simțim bine într-un colectiv restrâns.

O mini-petrecere este ocazia perfectă pentru a vă bucura relaxați și în siguranță de timpul petrecut alături de cei dragi.

În funcție de tipul evenimentului la care visați, vom personaliza împreună una dintre cele 3 săli de evenimente ce au o capacitate de minim 6 – maxim 50 de invitați: Sala Barocco, Sala Ivory sau Sala Mică. Pentru a ne asigura de siguranța tuturor, la fiecare masă vor sta maxim 6 persoane.

Știm că e dificil uneori să mulțumești toți invitații. Din acest motiv meniul evenimentului este personalizabil în funcție de preferințele voastre și ale celor dragi. După ce am stabilit meniul, vă recomandăm o listă de vinuri selecționate ce vor completa și accentua gustările.

Haideți să planificăm împreună următorul vostru eveniment cu atmosferă relaxată garantată. Ne puteți contacta la 0232.210.715 sau online.

  • RO
  • EN