Noutăți

NumeArticol
DataArticol

Viața cotidiană actuală face cunoștință în mod constant cu inovații și optimizări menite să ne facă traiul mai ușor, nu doar nouă ci întregii planete. Select Hotel ține pasul cu ritmul alert al acestor schimbări și vine înaintea clienților săi cu soluții care să le faciliteze viața de zi cu zi.

De aceea, a fost amplasată o stație de încărcare electrică de 50 kW. Astfel, într-un timp extrem de scurt, bateria mașinii tale va fi încărcată 100%. În acest timp îți poți recăpăta energia savurând o prăjitură de la Select Cofetărie, sau poate pe Terasă alături de o cafea.

 

Care sunt avantajele stației de încărcare de la Select?

În primul rând faptul că este o stație de încărcare rapidă te scutește de timp pierdut, deoarece o încărcare durează doar 30 de minute.

De asemenea, nu mai ai parte de cozi la care trebuie să aștepți. Poți uita de disconfortul cauzat de cei ce uită să își mai ia mașina după ce ciclul de încărcare s-a încheiat.

Dacă ești client al hotelului, cât timp te relaxezi în cadrul acestuia, nu trebuie să îți mai faci griji că trebuie să duci mașina altundeva ca să o încarci, pentru că stația e chiar lângă hotel.

Totodată, în timpul de așteptare, poți alege produse de patiserie sau cofetărie, te poți delecta cu felurile de mâncare ce se regăsesc în meniul Cin Cin, sau în cel de terasă. Așa îți încarci și tu „bateriile” pentru a face față provocărilor care apar.

Tipurile de conectori de care dispune stația de încărcare sunt: CHAdeMO – 50 kW, CCS – 50 kW și Tip 2 – 22 kW.

  • RO
  • EN