Noutăți

NumeArticol
DataArticol

Cerul senin, o briză caldă, flori colorate, forfotă pe terasă și arome îmbietoare de sezon – așa începe primăvara la Restaurant Cin Cin.

Deci, ce mai aștepți? Ia-o de mână, strânge-o în brațe, zi-i că ți-e dragă și propune-i să ieșiți undeva la prânz, sau la cină. Ia-i un buchet mare de flori de primăvară, invit-o la masă și… de restul ne ocupăm noi.

 

STARTER

Pere Williams gratinate cu brânză Brie, miere de albine și nuci, servite cu rucola (180g)

sau

Roast-beef cu rucola, avocado, semințe de pin, sfeclă coaptă, brânza de capră, rodie și foietaj crocant (200g)

MAIN COURSE

File de biban de mare, cuscus cu legume și curcumă, servit cu sos de citrice (300g)

sau

Mușchiuleț de porc frăgezit cu vin, usturoi și cimbru proaspăt, servit cu piure cremos de cartofi aromat cu ulei de trufe, arancini cu gorgonzola și fenicul copt (350g)

DESSERT

Parfait de ciocolată cu afine și sos fierbinte de vanilie (200g)

DRINKS

Apă plată/minerală (330ml)

 

Meniul de primăvară va putea fi servit doar în perioada 7-8 Martie 2021.

Preț: 140lei/persoană

Pentru a ne asigura că suntem cu toții în siguranță, locurile vor fi limitate iar rezervările se vor face în două intervale: 12:00 – 17:00 / 18:00 – 22:00.

Meniul clasic a la carte nu va fi disponibil în cele doua zile, respectiv 7 și 8 Martie 2021. Vinurile vor putea fi alese din meniul a la carte.

Dacă doriți să rezervați o masă ne puteți contacta la 0232.210.715, sau puteți trece pe la recepția hotelului.

Pentru confirmarea rezervărilor se va achita un avans minim de 50%. Plata avansului se poate face la recepția hotelului, sau direct în contul SELECT GRUP S.A.: IBAN RO36INGB0000999905099553, ING Bank.

Vă așteptăm!

  • RO
  • EN