ÎNCEPE O CĂLĂTORIE LA CIN CIN!

Campanii curente

Galerie Imagini

POVESTEA

Subtilă și rafinată, amenajarea spațiului deja încărcat cu o puternică valoare arhitecturală îl transformă pe acesta în contextul ideal pentru călătoria simțurilor numită Cin Cin.

Mai mult decât un restaurant, spațiul ce renaște odată cu infuzia de energie creatoare a echipei ce dezvoltă conceptul valorifică fiecare detaliu al istoriei impregnante în zidurile clădirii și își așterne cu respect povestea, o poveste nouă și plină de viață, descoperiri și amintiri inedite. Fiecare obiect de mobilier, fiecare detaliu al iluminării atent regizate, fiecare pas al călătoriei vizuale se desăvârșește prin scenografia atentă a spațiului care se desfășoatră. Ca orice fir narativ, amenajarea arhitecturală a contextului reușește să ghideze călătorul treptat și firesc spre punctul culminant al fiecărui capitol, focalizând piesele ce definesc conceptul și dau sens întregii amenajări: lucrările monumentale de ceramică.

Odată pătruns în poveste, călătorul se va lăsa purtat spre o experiență completă și neconvențională ce delectează toate simțurile și dezvăluie surprize de fiecare dată când este abordată.