ÎNCEPE O CĂLĂTORIE LA CIN CIN!

Campanii curente

Galerie Imagini

POVESTEA

Subtilă și rafinată, amenajarea spațiului deja încărcat cu o puternică valoare arhitecturală îl transformă pe acesta în contextul ideal pentru călătoria simțurilor numită Cin Cin.

Mai mult decât un restaurant, spațiul ce renaște odată cu infuzia de energie creatoare a echipei ce dezvoltă conceptul valorifică fiecare detaliu al istoriei impregnante în zidurile clădirii și își așterne cu respect povestea, o poveste nouă și plină de viață, descoperiri și amintiri inedite. Fiecare obiect de mobilier, fiecare detaliu al iluminării atent regizate, fiecare pas al călătoriei vizuale este se desăvârșește prin scenografia atentă a spațiului care se desfășoatră. Ca orice fir narativ, amenajarea arhitecturală a contextului reușește să ghideze călătorul treptat și firesc spre punctul culminant al fiecărui capitol, focalizând piesele ce definesc conceptul și dau sens întregii amenajări: lucrările monumentale de ceramică.

Odată pătruns în poveste, călătorul se va lăsa purtat spre o experiență completă și neconvențională ce delectează toate simțurile și dezvăluie surprize de fiecare dată când este abordată.