LOCUL EVENIMENTELOR FESTIVE ȘI CORPORATE

Galerie Imagini

POVESTEA

Povestea noastră este construită şi din povesta ta la Select.
Spaţiul în care vrei să îţi petreci timpul este cel care îţi acopeeră toate nevoile. În hotel ai la dispoziţie cele mai primitoare camere, decorate şi amenajate special pentru momentele de relaxare şi odihnă de care ai nevoie de atâta timp.

Participă la cele mai importante evenimente din viaţa ta şi a familiei tale, în cele mai spaţioase încăperi pe care ţi le punem la dispoziţie. Ne gândim mereu la confortul tău şi al invitaţilor tăi, de aceea nu trebuie să îţi mai faci griji de buna lor dispoziţie.
Fie că vorbim despre o nuntă, botez sau alt eveniment important, noi avem grijă să totul fie complet, cu un decurs cât mai natural al serii.

O altă poveste pe care ne place să o creăm este cea a succesului. Înţelegem ce înseamnă să faci business, de aceea este important să lucrezi într-un spaţiu antrenant atunci când urmează să iei decizii ce pot contribui la bunăstarea afacerei tale. Străbatem împreună paşii către un eveniment deosebit şi creăm evenimente de cea mai mare însemnătate. Firul poveştii îl stabileşti tu, noi ne ocupăm de restul.