Termeni și condiții

Utilizarea site-ului Select Grup implică acceptarea acestor termeni și condiții. Select Grup își rezervă dreptul de a modifica forma prezentă a termenilor și condițiilor fără vreo notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Select Grup și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil se pedepsește conform legilor în vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele dvs. personale vor fi folosite de Select Grup numai în scopul declarat al acestui site. Select Grup se obligă să nu facă publice și să nu vândă baza de date referitoare la datele dvs. personale.

Securitatea informațiilor

Select Grup nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat și găzduit site-ul. De asemenea, Select Grup nu răspunde nici pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului ce găzduiește site-ul.

Condiții legale

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.